P1620445

Пролунав останній дзвоник для слухачів XVI випуску Школи молодого профактивіста Федерації профспілок Вінницької області.

На свято завітали Микола Колесник - Голова Федерації профспілок та Володимир Слободянюк – заступник Голови ФПО.

Світлана Анпольська - заступник Голови Федерації тепло привітала випускників, ще раз пригадала цікавинки року, труднощі та успіхи навчального процесу.

З вітальним словом до присутніх звернувся Микола Колесник, який наголосив, що профспілкове навчання молоді – один з головних аспектів роботи профспілок. Знання, набуті в Школі молодого профактивіста стануть надбанням в подальшому, самостійному житті, і є першою цеглиною у формуванні майбутніх профспілкових лідерів непростого сьогодення.

P1620400

За успіхи у навчанні, активність, сприяння розвитку молодіжного руху та пропаганді профспілкового членства Ірині Самолюк, Каріні Петлінській та Олександру Туровському Голова Федерації вручив Грамоти Президії Федерації профспілок області, а Сергію Левенчуку і Ользі Сокур - Подяки Голови ФПО.

З словами вдячності до керівництва Федерації від імені випускників   звернулись Вадим Швець та Каріна Петлінська.

P1620419

Молодим профспілковим лідерам Вінницьких Національних аграрного, технічного та медичного університетів, Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу було вручено Сертифікати про закінчення навчання.

Студентська профспілкова молодь вручила Голові ФПО Дерево єдності спілчан різних поколінь, яке буде передано до Музею історії профспілкового руху Вінниччини.

P1620408

Федерація профспілок Вінницької області