1DSCN3254

 

1 липня 2017 року в дитячому оздоровчому закладі “Придніпровський”, що в Золотоніському районі Черкаської області відбулася VIII обласна Спартакіада працівників соціальної сфери Черкащини. На змагання з’їхалось 18 команд із 21 первинної профспілкової організації або більше 200 осіб. Підтримати своїх рідних та колег приїхало біля 100 вболівальників.

Після параду команд  під час офіційної частини присутніх привітали голова Черкаської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери Людмила Веселовська, директор Департаменту соціального захисту населення Черкаської ОДА Руслан Чикало та головний суддя, голова ФСТ “Спартак” Юрій Мрачковський.

Змагалися в наступних видах спорту: дартс серед чоловіків та жінок, естафети “Екстремальна” та “Веселі старти”, перетягування канату, пляжний волейбол та “боулінг”.

Призерами в естафеті “Екстремальна” стала збірна команда Чигиринського району. Перші місця із дартсу вибороли Ірина Кулик із Смілянського психоневрологічного інтернату та  Олександр Мішин із Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та престарілих.

Дуже злагоджено і швидко пройшла естафета “Веселі старти”. Найшвидшими виявилася збірна команда Золотоніського району, яка виборола перше місце.

Одночасно з попередніми видами спорту проходили змагання з пляжного волейболу, які завершилися перемогою команди Жовтневого психоневрологічного інтернату.

У змаганнях із найемоційнішого виду спорту – перетягуванні канату – свою перевагу довела команда Чехівського психоневрологічного інтернату.

 

DSCN3457

 

А на завершення влучність продемонстрували керівники установ та організацій соціальної сфери та голови первинних профспілкових організацій. Хоча змагання з боулінгу не впливали на загальнокомандний результат, проте боротьба за призові місця була запекла. Чемпіонство виборола голова профкому управління соціального захисту населення Чигиринської РДА Олена Крячко.

Враховуючи результати І етапу обласної Спартакіади (змагання з шахів, шашок і настільного тенісі, що відбулися 29 березня) та фінального етапу, “золотими призерами” в загальнокомандній першості стала збірна команда Чигиринського району, “срібло” виборола команда Чехівського психоневрологічного інтернату, “бронзу” отримали представники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорнобаївського району.

Старання команд щодо творчого підходу до організації VІІІ обласної Спартакіади, належну екіпіровку, оригінальну назву команди, девіз теж не були  марні.

І місце – розділили між командами “Калина” Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та престарілих та “Златокрай” управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Золотоніської міської ради;

ІІ місце – збірна команду Золотоніського району “Хід конем”;

ІІІ місце – команда “Оптиміст” Гельмязівського психоневрологічного інтернату.

VIII обласна Спартакіада працівників соціальної сфери Черкащини фінішувала. Спортивне свято ще раз об’єднало всіх працівників, дало змогу гарно провести час, поспілкуватися з колегами, і головне – приїхати додому із довгоочікуваними і бажаними перемогами.

 

За інформацією Центральної Ради

Профспілки працівників соціальної сфери України

 

DSCN3655

 

1DSCN3647