20170919 101051

 

У Федерації профспілок Кіровоградської області відбулася урочиста церемонія підписання Угоди про співпрацю між ФПО та Соколівською сільською радою об’єднаної територіальної громади Кіровоградського району.

 

Як зазначив голова ФПО Максим Баланенко, метою Угоди є співпраця в питаннях регулювання трудових, соціальних, економічних відносин, сприяння вирішенню соціально-економічних проблем, підвищення рівня життя членів об’єднаної громади, зокрема через колективно-договірні домовленості. «Така Угода підписується вперше і не випадково вибір зупинився на Соколівській ОТГ, адже вона є однією з найуспішніших і найефективніших не тільки в області, а й в Україні. Є сподівання, що співпраця з профспілковою стороною стане результативною, і у всіх визначених напрямках спільної діяльності буде взаєморозуміння й підтримка. Є сподівання на здійснення спільних дій по створенню умов для економічного і фінансового розвитку ОТГ за галузевим принципом діяльності, на збереження цілісності галузевих організаційних ланок профспілок, недопущення необґрунтованої ліквідації первинних профспілкових організацій у процесі оптимізації мережі закладів бюджетної сфери».

         Голова Соколівської ОТГ Інна Завірюха зазначила: підписання Угоди – це відповідальний крок для громади. «Соколівська сільська рада завжди з повагою ставилася до профспілок і націлювала працівників бути спілчанами наймасовішою організації. Будемо й надалі співпрацювати, знаходити спільні рішення назрілих питань».

Марія Іванова,

Федерація профспілок Кіровоградської області