877878

 

 

Члени Профспілки працівників соціальної сфери Тернопільської обласної організації (голова Ящищак Р.П.) мають добру традицію. Щорічно перед своїм професійним святом – Днем працівника соціальної сфери - працівники усіх організацій і установ соціальної сфери та управління Пенсійного Фонду Тернопільської області відвідують Марійський Духовний Центр у Чудотворному відпустовому місці Зарваниця, де беруть участь у Професійній Прощі працівників соціальної сфери.

21 жовтня 2017 року на свою п’яту Професійну Прощу, поклонитися Божій Матері, прибули працівники обласного департаменту, міських і районних управлінь соціального захисту, територіальних центрів соціального обслуговування, будинків-інтернатів, центрів зайнятості, управління Пенсійного Фонду України в Тернопільській області, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Тернопільській області, обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, управління Держпраці в області, казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства та інших установ соціальної сфери області.

В Соборі Зарваницької Матері Божої, за участю Прочан, була відслужена Літургія, яку очолив Архиєпископ і Метрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк. Відбулось освячення води і церковної атрибутики. Учасники Професійної Прощі з молитвами пройшли Хресну Дорогу, відвідали Святі місця Зарваниці, прихилились до Чудотворного образу Богородиці.

  Архиєпископ і Метрополит привітав усіх працівників з прийдешнім Професійним святом, подякував всім за ревне служіння українському народові, за те що вони щодня, щогодини зігрівають своїм душевним теплом і щирою турботою самотніх людей, інвалідів, піклуються про дітей, допомагають молоді в професійному визначенні та працевлаштуванні безробітних, відстоюють трудові і соціальні права трудівників, організовують оздоровлення працівників, поблагословив і окропив усіх освяченою цілющою водою із Зарваницького джерела.

Попросивши в Бога здоров’я, миру і благополуччя, почерпнувши сили і віри з джерел благодаті, просвітивши розум і серце, з душевним спокоєм, Божим благословенням Прочани поїхали до своїх домівок, щоб з Християнським духом гідно виконувати свої професійні обов’язки.

 

                   За інформацією Центральної Ради

Профспілки працівників соціальної сфери України

 

 

 

 

87--7878