Зустріч Київського міського Голови Володимира Кличка з профактивом столиці

23434724 295247167656437 4735536700144727291 n

За ініціативи Сторони профспілок, відповідно до ст.18 Закону України «Про соціальний діалог в Україні», 7 листопада 2017 р. у готелі «Турист» відбулася зустріч мера столиці В.В. Кличка з профактивом м. Києва. У заході взяли участь заступники Голови Київської міської державної адміністрації Поворозник М.Ю. і Пантелеєв П.О., Голова Київської міської ради профспілок Мельник В.П., а також Голова Спільного представницького органу роботодавців м. Києва Майко В.І.

Київський міський Голова відповів на численні запитання, що назріли у профспілкової громади у зв’язку з тривалою важкою соціально-економічною ситуацією у столичному регіоні. Обговорювалися актуальні проблеми, наявні у різних галузях економіки та сферах діяльності. Зокрема, йшлося про можливість створення муніципального житлового фонду для забезпечення житлом працівників бюджетних організацій та комунальних підприємств Києва; про низку болючих питань у сфері житлово-комунального господарства; про роботу комунальних підприємств медичної та освітньої галузей, перспективи їх розвитку, про роль і значення лікарів-спеціалістів у складі бригад «Швидкої допомоги», а також про необхідність збереження робочих місць у контексті реформ.

У цілому зустріч з мером столиці була корисною для всіх Сторін соціального діалогу й пройшла у доброзичливій робочій атмосфері. За результатами обговорення окремих питань було вироблено кілька конкретних спільних рішень.

Київська міська рада профспілок

23231565 295247034323117 5929604979683716227 n