201

На ІІІ засіданні Запорізької облпрофради 9 листопада було підбитоі підсумки літньої оздоровчої кампанії дітей та підлітків у Запорізькій області.

Завдяки результативній роботі профспілок, роботодавців та органів виконавчої влади, місцевого самоврядування було оздоровлено в позаміських оздоровчих закладах 35122 дитини, що на 10,5% більше ніж у 2016 році. Найбільшу кількість дітей членів профспілок оздоровлено обласними організаціями металургійної і гірничодобувної промисловості, освіти і науки, агропромислового комплексу, енергетики та електротехнічної промисловості . За організаційно-фінансовою участю профспілок області в усіх закладах оздоровились та відпочили 68,4 тис. дітей та підлітків, за межами області - 809 дітей, 569 дітей із соціально незахищених сімей оздоровлені профспілковими організаціями безкоштовно.

За кращу організацію оздоровлення й відпочинку дітей нагороджені:

Почесною грамотою Федерації професійних спілок  України

у  номінації „Дитинство на долонях”

ЧЕРНИЧЕНКО                   Валерій Анатолійович

голова Первинної профспілкової організації  Комунального підприємства "Водоканал" Запорізької міської ради;

КІРОВСЬКИЙ

Михайло Йосипович

голова Первинної профспілкової організації Дніпровської електроенергетичної системи.

Оголошена Подяка Голови  Федерації професійних спілок  України

у  номінації "Кращий заклад оздоровлення та відпочинку дітей":

-         Дитячому закладу оздоровлення та відпочинку ім. Ю. О. Гагаріна Публічного акціонерного товариства „Тера-Гарант”

директор закладу Чейлитко Олександр Зігмундович

у  номінації "Батьківська турбота":

-         Бердянській міській організації  Профспілки працівників освіти і науки України

голова Моненко Ніна Василівна;

-         Адміністрації та профспілковому комітету Публічного акціонерного товариства „Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь"

генеральний директор Шурма Ростислав Ігоревич,

голова профспілкового комітету Анісімов Леонід Олександрович;

-       Колективу приватного підприємства "Символ"

генеральний директор Добродуб В’ячеслав Матвійович;

ДУДЦІ

Тетяні Олександрівні

-              директору Дитячого закладу оздоровлення та відпочинку "Чайка" Публічного акціонерного товариства "Мелітопольбуд";

ЗАДОРОЖНОМУ

Андрію Михайловичу

-              директору Дитячого закладу оздоровлення та відпочинку "Маяк" Публічного акціонерного товариства "Мотор Січ";

РОМАНОВІЙ

Валентині Григорівні

-              директору Товариства з обмеженою відповідальністю "Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Вогник";

МАКЛЯКОВІЙ

Валентині Іванівні

-              директору Дитячого закладу оздоровлення та відпочинку "Лазурная радуга" Товариства з обмеженою відповідальністю ДОК "Енергодар".

PB090028

PB090029