У Чернігові стартував всеукраїнський форум профспілкового навчання

IMG 1235

31 січня в Чернігівському НМЦ профспілок розпочав свою роботу Всеукраїнський профспілковий форум «Кращі практики профспілкового навчання (обмін досвідом)», проведення якого було приурочено до 30-річчя діяльності Центру.

Протягом двох днів керівники всеукраїнських профспілок, територіальних профоб'єднань, профспілкові викладачі, науковців та фахівці з профспілкової освіти працюватимуть над питанням розвитку цього напрямку.

У відкритті заходу взяли участь Олександр Шубін — заступник Голови Федерації профспілок України, Ігор Москаленко — голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, Валерій Куліч — голова Чернігівської обласної державної адміністрації, Ігор Вдовенко — голова Чернігівської обласної ради Василь Пась — виконавчий директор Чернігівського обласного об'єднання організації роботодавців.

Програма першого дня Форуму включала проведення пленарної частини, огляд виставки матеріалів з історії розвитку та сучасних здобутків профспілкової освіти, участь у майстер-класах, де були представлені нові форми і методи навчання.

IMG 1245

IMG 1224