АТ1

12 квітня 2018 року о 15.30 в УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: «Про стан справ в ядерній енергетиці та атомно-промисловому комплексі України».

Ядерна галузь як одна із ключових складових енергетики й економіки країни сьогодні перебуває у надважкому стані. Практично всі питання стосовно  її подальшого розвитку, безпекової діяльності, забезпечення  благополуччя атомників є невирішеними, а в нинішніх умовах посилення кризових тенденцій вони загрожують соціальною і ядерною критичною ситуацією.

Про тривожне становище в атомно-енергетичному комплексі країни, що може призвести до його руйнації, розкажуть: Голова Атомпрофспілки України Валерій Матов і його заступник-голова профспілкового комітету ППО ДП НАЕК «Енергоатом» Олексій Лич.

В унісон брифінгу лідерів Атомпрофспілки України у восьми містах-супутниках атомних регіонів з 16.00 до 18.00 проходитимуть акції протесту з вимогою примусити органи державної влади за столом переговорів обговорити шляхи розв’язання нагальних питань стратегічної галузі.

Прес-центр ФПУ

АТ