Изображение 017

20 квітня Запорізька обласна рада профспілок провела семінар для профспілкового активу Пологівського району, на якому були присутні 112 профактивістів.

Відкрив навчання голова Пологівської районної ради Олександр Покутній, він привітав присутніх із 95- річчям району та побажав плідної роботи на семінарі.

Напередодні проведення Дня охорони праці у рамках Всесвітнього дня охорони праці у Пологах відбулись заходи щодо відзначення кращих відповідальних осіб з охорони праці підприємств, організацій та установ району із врученням заступником голови Пологівської районної державної адміністрації Іриною Півень профспілкових відзнак та почесних грамот.

На семінарі обговорювались сучасні проблеми соціально-економічного захисту трудящих, доповідала Тамара Белескова – начальник відділу з питань соціально-економічного захисту інтересів трудящих Запорізької облпрофради. Про проблемні питання охорони праці та шляхи їх вирішення з позиції профспілок, а також атестацію робочих місць розповів Микола Чос – головний технічний інспектор праці обласної ради профспілок.

На семінарі були присутні соціальні партнери профспілок – Фонд соціального страхування. З питань змін у законодавстві про соціальне страхування, соціальних виплат та реабілітації працівників після перенесених захворювань виступив начальник Пологівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області Віктор Сивуха.

Наприкінці семінару фахівці обласної ради профспілок відповіли на питання профактивістів.

Запорізька обласна рада профспілок

Изображение 022