АК

 

      Хочеться висловити щиру подяку за підтримку під час попереджувальної акції протесту профспілок в місті Ужгороді територіальним профоб’єднанням Вінницької (Колесник М.П.), Волинської (Дубинка-Філозоф І.А.), Івано-Франківської (Басюк І.Є.), Львівської (Дацько Р.М.), Рівненської (Шершун М.Х.), Тернопільської (Присяжний А.В.), Хмельницької (Харьковський Г.П.), Чернівецької (Шкварковський В.А.), Сумської (Євдокимова Т.О.), Житомирської (Паламарчук Н.А.) областей, Українській федерації профспілкових організацій – профспілці працівників підприємств з іноземними інвестиціями, господарських товариств, організацій та установ (Янчевський В.С.), голові ЦК Профспілки працівників культури України Перелигіній Л.Ф., голові ЦК Профспілки працівників освіти і науки України Труханову Г.Ф., представникам Профспілок працівників АПК України, енергетики та електротехнічної промисловості України, інноваційних і малих підприємств України, які приїхали і взяли участь в акції протесту закарпатських профспілок.

       Вдячні також тим територіальним профоб’єднанням та всеукраїнським профспілкам, які надіслали листи і телеграми у підтримку нашої акції, а також ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» (Субота М.В.).

         Окрема подяка за особисту участь і надання практичної допомоги під час підготовки і проведення профспілкової акції протесту Голові ФПУ Осовому Г.В., заступнику Голови ФПУ Саєнку В.В., заступнику Голови ФПУ Драп’ятому Є.М., працівникам апарату ФПУ Ровчак Л.В. і Работі Ю.І.

Проведення акції в м. Ужгороді, яку широко висвітлено в національних і місцевих ЗМІ, мало великий громадський резонанс, в тому числі міжнародний. Вона засвідчила силу Федерації профспілок України, її членських організацій у час, коли посилюється наступ на права профспілок, в тому числі майнові, їх налаштованість на боротьбу за відстоювання інтересів спілчан, сприяла піднесенню іміджу і авторитету профспілок у суспільстві.

Резолюцію акції протесту з вимогами щодо соціально-економічних і майнових питань направлено для реагування Президенту України, Верховній Раді України, Прем’єр-міністру України, Федерації роботодавців України.

В єдності – сила профспілок!

 

 

За дорученням президії,

 

Голова Закарпатської облпрофради                 Володимир Фленько