100 9428

Учора, 28 травня, в Дніпропетровському Будинку профспілок відбулась зустріч заступника голови Федерації профспілок України С.Кондрюка з представниками членських організацій облпрофоб’єднання.

С.Кондрюк розповів про основні напрямки роботи головного профспілкового штабу країни. Зокрема, участь у формуванні проекту Держбюджету-2014, розробці Концепції соціального розвитку України.

Значна частина його виступу була присвячена дуже актуальним сьогодні питанням укладення нової Генеральної Угоди на 2013-2015 рр. та прийняття нового Трудового кодексу. Підкреслювалась важливість невідкладного прийняття цих документів. С.Кондрюк подякував дніпропетровцям за активну участь у їх підготовці і підтримку всіх дій Федерації по відстоюванню прав та інтересів трудящих. Він також відповів на численні запитання присутніх.

Представники дніпропетровських профспілок, зазначалося на зустрічі, позитивно сприйняли звістку про призначення голови ФПУ Ю.Кулика головою Національної тристоронньої соціально-економічної ради та висловили сподівання, що це буде сприяти зростанню авторитету профспілок та активізації вирішення на державному рівні нагальних соціально-економічних проблем, які турбують сьогодні членів профспілок Дніпропетровщини і всієї країни.

Прес-центр Дніпропетровського

облпрофоб’єднання