БУД

 

Незабутнє свято для дітей і дорослих – жителів та гостей с.Першотравневе, що на Кам’янеччині, до Дня будівельника влаштували адміністрація і профком відомого далеко за межами Поділля ПАТ «Подільський цемент».

 

Його окрасою став футбольний турнір між командами товариства, об’єднаної територіальної громади, с.Першотравнева та с. Слобідка Кульчіївецька. Баталії тривали до самісінького вечора. У запеклих спортивних перегонах переміг «Цементник» (товариство), здолавши гідного суперника – «Колос» (Слобідка Кульчіївецька), який посів другу сходинку. Та переможених не було: команда, яка не увійшла в трійку, теж отримала спеціальний поживний приз – ящик пива.

Ну, а глядачі отримали надзвичайну насолоду і емоції били через край. Про гостей та вболівальників, в тому числі – найменшеньких - організатори добре подбали: для них працювали ятки з морозивом, солодкою ватою, попкорном, прохолоджувальними напоями. Діти розважалися на надувному батуті, і, увага, - на новісінькому спортивно-тренажерному майданчику, збудованому коштом підприємства на території стадіону школи села, де відбувалося усе дійство.

Серед «родзинок», які очікували на глядачів, - концертна, танцювальна програма, вірші, пісні та гуморески, святкова уха, катання на конях, молодіжна дискотека.

Переможців змагань і кращих заводчан – членів профспілкової організації товариства сердечно привітали і вручили нагороди, подяки та призи голова правління ПАТ «Подільський цемент» групи компаній CRH в Україні Кевін Маккеон, голова первинної профорганізації підприємства Сергій Байрак, керуючий відділом спорту РДА Віктор Дорош. Грамоти заводчанам-спілчанам (Зінаїді Войтович, Андрію Лубко, Вячеславу Алєксєєнку), голові правління (ще й пам’ятний подарунок) і голові первинки вручив голова обласної організації профспілки працівників будівництва і промбудматеріалів України Олег Сковородніков. Він щиро подякував організаторам за чудовий захід, плідну співпрацю з профспілками і турботу про працівників.    

 

БУД1

 

Профспілка працівників будівництва і промбудматеріалів України