БИБ

Шановні друзі, колеги!

Від імені Профспілки працівників культури України прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

Час і практика довели людству, що ніщо не приносить такого духовного задоволення та насолоди, як Її Величність Книга. Вона була і залишається універсальним і невичерпним джерелом знань та скарбницею духовності. Саме в цьому пересвідчується кожен відвідувач бібліотечного закладу - Храму Книги, в якому можна не тільки отримати необхідну інформацію, а й наповнити душу духовними багатствами, оволодіти іноземною мовою, компʼютерною грамотою, долучитися до театральної, художньої, музичної творчості шляхом участі в роботі чисельних клубів за інтересами.

І в цьому, перш за все, заслуга професіоналів бібліотечної справи, сподвижників, завдяки самовідданій праці яких розвивається бібліотечне мистецтво та твориться успішне майбутнє нашої держави.

Тож, низько вклоняємося Вашій майстерності та професіоналізму і бажаємо отримувати насолоду від обраної серцем професії, від усвідомлення користі, яку Ви приносите людям, від причетності до великої культурологічної справи, яку Ви активно провадите!

Міцного всім Вам здоровʼя, мирного неба, допитливих та вдячних читачів!

З глибокою повагою до кожного бібліотечного працівника,

Голова Профспілки працівників культури України

Л.Ф. Перелигіна