26 вересня 2018 р. у м.Херсоні у великій залі засідань Будинку профспілок відбулося навчання голів первинних профспілкових організацій, за участю голів міських, районних, ОТГ організацій профспілки працівників освіти і науки України.

Тема навчання: «Значення колдоговорів для членів профспілки», «Трудові відносини в системі освіти. Роль профспілки в соціальному захисті членів Профспілки в сучасних умовах».

З привітальним словом звернулася до всіх присутніх Кучерява Людмила Володимирівна, голова Херсонської обласної організації профспілки працівників освіти і науки.

Розпочався захід з приємних хвилин – нагородження профактиву грамотами Центрального, обласного комітетів Профспілки за високий професіоналізм, плідну роботу щодо захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів членів Профспілки.

З учасниками семінару зустрівся голова Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок Анатолій Добровольський, який повідомив, про рішення Президії облміжпрофради підтримати Всеукраїнську акцію протесту, яка пройде у рамках Всесвітнього дня дій за гідну працю в області – 9 жовтня 2018 року, а другий заключний етап – 17 жовтня 2018 року – у Міжнародний день боротьби з бідністю – у Києві.

Голова Херсонської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Людмила Кучерява надала свої вимоги до влади.

Херсонська обласна міжгалузева рада профспілок