42497013 152083919064705 3298248409009356800 n

 

У Закарпатті активно проходить підготовка до попереджувальної акції протесту профспілок області, яка відбудеться 9 жовтня в центрі міста Ужгорода – на площі Театральній. Разом з профспілками на акцію вийдуть і представники інших громадських організацій – чорнобильців, ветеранів війни,   праці та інших.

Мають профспілки нашого краю, через який проходить державний кордон України із Словаччиною, Румунією, Угорщиною і Польщею, і міжнародну підтримку. Зокрема, за дорученням голови Закарпатської облпрофради Володимира Фленька керівник прес – служби облпрофради Сергій Баранчиков зустрівся у Будапешті з Головою Конфедерації профспілок Угорщини   Ласло Кордашем. Лідера профспілок сусідньої країни було поінформовано про діяльність профспілок щодо соціально – економічного захисту працюючих, а також владне і судове свавілля щодо прав на Будинок профспілок в місті Ужгороді на площі Народній, 5 протестні акції профспілок.

Ласло Кордаш висловив підтримку профспілок Закарпаття у боротьбі за соціально – економічні і майнові права, наголосивши, що контакти профспілок наших двох країн потрібно поглиблювати.

 

На фото:

- (справа наліво) голова Конфедерації профспілок Угорщини   Ласло Кордаш, начальник відділу по роботі з молоддю Конфедерації Ніколетта Кіш, керівник прес – служби Закарпатської облпрофради Сергій Баранчиков.

 

 

Прес – центр

Закарпатської облпрофради