P5310165

Семінар з навчання профактиву Оріхівського району Запорізької області, який відбувся 31 травня 2013 року, зібрав 147 представників профспілкових організацій. Навчання пройшло у атмосфері великого інтересу до тематики занять. Відкрив семінар Ігор Скороходов – заступник голови Запорізької облпрофради, він наголосив, що головне завдання профспілок – захист соціально - економічних інтересів трудящих. Якщо людина володіє інформацією, то вона може захистити свої інтереси і інтереси інших людей. Учасники занять обговорили низку питань, зокрема, на семінарі висвітлювались проблеми соціально-економічного захисту трудящих, з доповіддю виступила Тамара Белескова – завідувач відділу з питань соціально-економічного захисту інтересів трудящих Запорізької облпрофради. Основні повноваження, права і напрямки роботи профспілок в сфері охорони праці висвітлив Микола Чос – головний технічний інспектор обласної ради профспілок. З великим інтересом слухачі зустріли виступ юриста облпрофради Євгена Ковальова щодо проекту нового Трудового кодексу і позиції профспілок з цього питання.

Слід відмітити велику проведену роботу з організації семінару голови координаційної ради Оріхівського району Людмили Волкової і активну участь у семінарі профактиву району.

Профкурси Запорізької облпрофради

P5310172