IMG 7430 

 

Відбулося засідання ІІІ Пленуму комітету Херсонської обласної організації профспілки працівників державних установ України.

 

Привітала учасників та відкрила Пленум голова Херсонської обласної організації профспілки працівників державних установ України Татаринова Людмила Григорівна.

На Пленум були запрошені голови районних організацій профспілки, голови первинних профспілкових організацій, соціальні партнери.

Взяв участь в роботі Пленуму керівник апарату Херсонської обласної державної адміністрації Клюцевський Володимир Іванович.

Також в роботі Пленуму прийняв участь Добровольський Анатолій Миколайович, голова Херсонської облміжпрофради.

 

 IMG 7416

 

Згідно порядку денного на пленумі розглядалися наступні питання:

  1. 1.Про зміни у складі обласного комітету профспілки (інформація мандатної комісії профспілки).
  2. 2.Про відкликання та делегування до складу ЦК профспілки та Молодіжної ради профспілки представників від Херсонської обласної організації профспілки.
  3. 3.Про роботу виборних органів профспілки щодо забезпечення гідної праці в умовах проведення структурних реформ в Україні.
  4. 4.Про звіт голови обласної організації профспілки щодо проведеної роботи.

Розглянувши та обговоривши питання порядку денного члени Пленуму прийняли відповідні постанови.

Почесними грамотами Херсонської облміжпрофради за вагомий внесок у розвиток профспілок Херсонщини та з нагоди 70-річчя створення Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок було нагороджено окремих працівників профспілки.

 

IMG 7473

 

IMG 7637

 

Херсонська облміжпрофрада