DSCN7560

 

22 січня 2019 року  відбулася нарада з керівниками членських організацій Київської міської ради профспілок, яку провів Голова Міськпрофради Валентин Мельник.

 

На порядку денному були розглянуті наступні питання:
1. Інформування щодо питань, розглянутих на засіданні СПО об’єднань профспілок, що відбулося 21 січня ц.р. в Федерації профспілок України (доповідач - Мельник В.П. – голова Міськпрофради).
2. Про участь у робочих поїздках з відвідуванням Управлінь соціального захисту населення, організованих Комітетом Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення (доповідач - Мельник В.П. – голова Міськпрофради).
3. Про порядок та сприяння в отриманні нових електронних пенсійних посвідчень, картки киянина нового формату (доповідачі: Мельник В.П. – Голова Міськпрофради, Любарець В.В. – начальник Управління майна Міськпрофради).
4. Про стан аматорського мистецтва у трудових колективах (доповідач - Пересунько Микола Михайлович – директор міського Центру творчості та культурологічних досліджень).
5. Про порядок проведення конкурсу рукоділля (доповідач - Литвин Л.І. – начальник Управління з гуманітарних питань Міськпрофради).

Голова Міськпрофради В.П. Мельник нагадав, що у березні ц.р. відбудеться засідання Ради Федерації профспілок України, на якому буде розглянуто питання щодо викликів і загроз профспілковому руху та завдань ФПУ, її членських організацій в сучасних умовах. На виїзному засіданні Ради Київської міськпрофради, яке відбудеться 21 травня ц.р. у дитячому оздоровчому таборі «Дніпро», також планується розгляд зазначеного питання. Тому, закликав членські організації до 01 лютого ц.р. поінформувати Міськпрофраду з питань наявності порушень прав профспілок. Також поінформував, що 23 січня планується зустріч з керівництвом Департаменту фінансів КМДА з обговорення та узгодження їх останніх зауважень до проекту Територіальної угоди на 2019-2021 роки.


  Докладніше:

http://kyiv.fpsu.org.ua/index.php/novyny/novyny-obiednannia/493-narada-z-kerivnikami-chlenskikh-organizatsij-miskprofradi-4

 

Управління з соціально-економічних питань

та соціального діалог Київміськради