13

 

Відбувся пленум обласної організації профспілки працівників лісового господарства України. У ньому взяли участь члени президії та голови профспілкових комітетів лісогосподарських підприємств області.

 

– Цей пленум ми присвячуємо охороні праці та дотриманню безпекової складової наших працівників на державних лісомисливських підприємствах області,  – відкриваючи безпековий форум, наголосив голова обласної організації профспілки Павло Матіюк. – Ці питання у центрі уваги керівництва галузі, вони постійно перебувають під моїм особистим контролем. У нас діє обласна комісія з координування роботи та розгляду стану праці, до якої попри мене входить спеціаліст з охорони праці обласної організації профспілки працівників лісового господарства Анатолій Родюк та голова профспілкової організації Волинського ОУЛМГ – головний спеціаліст відділу лісового господарства управління Володимир Неводнічик. Подібні комісії за участю профспілкового активу створено на усіх державних лісомисливських підприємствах. Ми проводимо суттєву профілактичну роботу – навчання, перевірки та огляд робочих місць, дбаємо про забезпечення спецодягом та необхідним інвентарем, також організовуємо відпочинок, а за потреби і лікування наших працівників та членів їх сімей.

На думку Павла Миколайовича, безпекових заходів ніколи не буває забагато. Адже турбота про людину праці має залишатися головною на підприємствах галузі.

 

Докладніше

12


Прес-центр ФПО