DSCN7592

Відбулося засідання Президії Київської міської ради профспілок, яку провів Голова Міськпрофради Валентин Мельник.
За запрошенням, участь у засіданні Президії Міськпрофради взяли представники Ощадбанку: заступник начальника Управління організації продажів Андрій Гутовський та начальник відділу продажів Інна Кобець.
На порядку денному були розглянуті питання:
1. Про надання пільг і субсидій на оплату комунальних послуг у грошовій формі (монетизації житлових субсидій), перший етап якої розпочався з 1 січня 2019 року (доповідач - Гутовський А.Є. – заступник начальника Управління організації продажів Ощадбанку).
2. Про нагородження Почесною Грамотою Київської міської ради профспілок Тищенка О.М. – Голову Київської міської професійної спілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості (доповідач - Мельник В.П. – голова Міськпрофради).
3. Про проведення тендеру на закупівлю послуг дитячих закладів оздоровлення та відпочинку (доповідач - Литвин Л.І. – начальник Управління з гуманітарних питань Київської міськпрофради).
4. Про організацію та проведення Спартакіади з різних видів спорту (доповідач - Любарець В.В. – начальник Управління майна Київської міськпрофради).
5. Про виконання бюджету Київської міської ради профспілок за 2018 рік (доповідач - Лінчевська І.А. – начальник фінансового Управління – головний бухгалтер Київської міськпрофради).
6. Про планування бюджету Київської міської ради профспілок на 2019 рік (доповідач - Лінчевська І.А. – начальник фінансового Управління – головний бухгалтер Київської міськпрофради).

З 1 питання порядку денного заступник начальника Управління організації продажів Ощадбанку Андрій Гутовський поінформував членів Президії щодо: схеми перерахунку коштів житлових субсидій через Ощадбанк; запровадження видачі Ощадбанком картки киянина нового формату (при розробці цієї картки за основу був взятий шаблон картки парижанина, картку киянина можуть отримати всі кияни, для соціальних верств вона видається безкоштовно, для всіх інших мешканців столиці її вартість складає 120 грн); електронного пенсійного посвідчення (Ощадбанком розпочато процедуру оформлення електронних пенсійних посвідчень – наразі вони видаються у разі звернення пенсіонерів до відділень Ощадбанку, через місяць оформлення таких електронних пенсійних посвідчень буде запроваджено для всіх пенсіонерів, згодом такі посвідчення будуть мати всі пенсіонери України).

За результатами обговорення наступних питань порядку денного прийнято відповідні Постанови.

Управління з соціально-економічних питань

та соціального діалогу