IMG 9943

21 лютого ц.р. Херсонська обласна міжгалузева рада профспілок провела обласний семінар з питання укладання колективних договорів та угод.

Семінар проводився за участю соціальних партнерів: Департаменту соцзахисту населення, управління виконавчої дирекції Фонду соцстрахування України в Херсонській області, управління з питань праці головного управління Держпраці в Херсонській області, Національної служби посередництва і примирення, об’єднання організацій роботодавців Херсонщини.

Відкрив семінар голова Херсонської облміжпрофради Добровольський Анатолій Миколайович.

У семінарі взяли участь голови обласних галузевих та первинних профорганізацій, голови міських, районних координаційних рад профспілок.

З головною доповіддю виступила Приходько Валентина Іванівна, завідувач відділу управління соціального діалогу та колективно-договірного регулювання ФПУ.

В напрямках своєї діяльності і співпраці з профспілками на семінарі виступили:

-  Олійник Олександр Анатолійович, голова Об’єднання організацій роботодавців Херсонщини.

-  Главцька Світлана Анатоліївна, начальник управління виконавчої дирекції фонду соціальногострахування.

-  Бойко Вікторія Вікторівна, начальник відділення національної служби посередництва і примирення.

-  Олішевко Леся Миколаївна, заступник начальника управління з питань праці головного управління Держпраці в Херсонській області.

-  Пікуза Галія Хамзівна, заступник директора об’єднання організацій роботодавців Херсонщини..

-  Сімеоніді Галина Василівна, завідувач сектору Департаменту соціального захисту населення Херсонської ОДА.

Враховуючи те, що постійно змінюється законодавча та нормативна база трудових відносин тема питання укладання колективних договорів та угод не втрачає своєї актуальності, про що свідчить чисельна аудиторія семінару.

Учасники семінару мали змогу задавати питання та отримувати вичерпні відповіді та консультації.

Добровольський Анатолій Миколайович від імені профспілкового активу висловив вдячність соціальним партнерам за змістовне розкриття теми семінару та надання консультації.

IMG 0006

IMG 0008