Окрім традиційних номінацій рукоділля, - вишивки рушників, плетіння, було запропоновано номінації: «Чоловіки для жінок», «Діти для мами та бабусі» та «Валяння з вовни».
Для того щоб визначити найкращі, серед багаточисленних робіт, галузеві профспілкові організації та об’єднання провели відбіркові виставки-конкурси серед своїх спілчан, та надали найкращі роботи для представлення на міській виставці.

Відвідувачів вразила висока майстерність, фантазія, вміле поєднання народних традицій та сучасних уподобань.

Складне завдання вирішували члени конкурсної комісії, адже всі роботи виконані майстерно, з любов’ю та з неймовірною фантазією. До складу комісії увійшли спеціалісти «Міського центру народної творчості та культурологічних досліджень», представники профспілки працівників культури м. Києва та Міськпрофради.

Всіх учасників виставки-конкурсу нагородили Дипломами та пам’ятними сувенірами, а переможців, чиї роботи були найдосконалішими та зайняли призові місця в кожній з номінацій - винагородами.

Переможцями визначено в номінаціях:
«Вишивка»
І місце – Наталія Клімчук (КМПП малого та середнього бізнесу)
ІІ місце – Тамара Чорна (КМПП Держустанов м. Києва)
ІІІ місце – Валентина Кирмач (КМПП культури)
«Плетіння»
І місце – Марина Петрусевич (КМПП торгівлі)
ІІ місце – Ірина Саган ( КМПП ЖКГ)
ІІІ місце – Наталія Загородня (КМПП автомобілістів та дорожників)
«Валяння з вовни»
І місце – Наталія Головатая (КМПП освіти і науки)
ІІ місце – Олена Звєрєва (ППО інформзабезпечення)
ІІІ місце – Ірина Ганжа (КМПП Держустанов м. Києва)
«Чоловіки для жінок»
І місце – Валерій Міщенко (КМПП малого та середнього бізнесу)
ІІ місце – Володимир Брехов (КМПП АПК)
ІІІ місце – Володимир Погребняк ( КМПП текстильної та легкої промисловості)
«Діти для мами та бабусі»
І місце – Тетяна Кузьміч (КМПП освіти і науки)
ІІ місце – Володимир Бардонов (КМПП АПК)
ІІІ місце – Дарія Білоус (КМПП ЖКГ)

Результати виставки-конкурсу свідчать про необхідність проведення подібних заходів з метою популяризації традицій українського народу, сприяння розвитку творчих можливостей працівників, участі первинних профспілкових організацій в задоволенні духовних потреб спілчан.

Управління з гуманітарних питань Київської Міськпрофради

DSCN7787