А

 

17 травня відбулось засідання Центральної Ради Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг. Головувала на засіданні Голова Профспілки Тетяна Ясько.

 

А1

 

Вона проінформувала присутніх про свою участь у засідання Ради ФПУ 16 травня ц.р., питаннях, які було обговорено його учасниками та завдання, що стоять зараз перед галузевою Профспілкою у зв’язку з новими викликами та вимогами.

 

А3

 

Під час засідання було також обговорено питання щодо проведення чергових звітів і виборів у Профспілці. Вирішено звітно-виборну кампанію провести у наступні терміни:

- первинні, міські, об’єднанні, інші організації профспілки -  до 1 лютого  2020 року;  

- обласні організації профспілки – до 1 травня  2020 року.

- VII з’їзд Всеукраїнської профспілки торгівлі – 15 липня 2020 року.

 

А5

             

Було також розглянуто низку інших важливих питань – «Про нову редакцію Інструкції про проведення звітів і виборів у Всеукраїнській профспілці працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг», «Про нову редакцію Положення про профспілкового представника Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг», «Про затвердження звіту про виконання кошторису ЦР  ВПТ за 2018 рік та затвердження кошторису ЦР ВПТ на 2019 рік»,    «Про звіт Всеукраїнської профспілки торгівлі з укладення та виконання колективних договорів за 2018 рік» та інші.

 

Прес-центр ФПУ

 

А4