IMG 6719

 

24 травня ц.р. в Херсонському Будинку профспілок відбувся конкурс художньої самодіяльності Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок.

 

Мета конкурсу – підвищення ідейно-художнього рівня самодіяльного мистецтва, виконавської майстерності учасників художньої самодіяльності , подальший розвиток жанрового розмаїття художніх програм серед працівників галузевих членських організацій.

У конкурсі взяли участь абсолютна більшість галузевих профспілок.

 

IMG 6690

 

З привітальним словом до учасників та гостей конкурсу звернувся голова Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок Добровольський Анатолій Миколайович.

Чудовими та майстерними були виступи хореографічних колективів та вокального співу, художнього читання поезії. Цікавим для глядачів було виконання номерів в інструментальному жанрі.

Професійне журі на чолі з Корольовою Іриною Володимирівною заступником директора з творчих питань Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Миколи Куліша, заслуженим діячем мистецтв України визначило переможців конкурсу.

 

IMG 6712

 

Щиро вітаємо усіх, нехай ваші творчі здобутки лише примножуються та нехай зростає жага до нових перемог.

Цей захід є підтвердженням того, що Херсонщина має талановитих та обдарованих наших спілчан, які соєю творчою діяльністю здатні створити святкову атмосферу та гарний настрій для нас.

 

 IMG 6836


Херсонська обласної міжгалузевої ради профспілок