IMG 0056

З 28 по 30 травня ц. р. в Херсоні проводився семінар базового курсу навчання профактиву на базі Південного регіонального представництва Центру профспілкових знань “Basis” в рамках спільного проекту між Профспілкою працівників державних установ України та Профспілкою державних службовців Швеції Fackförbundet ST! Місто Херсон зустрічає 33 учасників з Дніпропетровської, Житомирської, Одеської, Миколаївської та Херсонської областей  вивчали важливі теми профспілкової роботи.

Побажали гарної роботи спілчанам Людмила Татаринова, голова Херсонської обласної організації Профспілки, Таміла Бугаєнко, голова Миколаївської обласної організації Профспілки, Анатолій Добровольський, голова Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок та Оксана Гузь, провідний експерт відділу навчання, інформаційного забезпечення та міжнародного співробітництва Профспілки працівників державних установ України. 

Дні роботи семінару були цікавими і насиченими. Учасники  опановуали модулі з історії профспілкового руху та організаційної роботи, теми модулів з соціального діалогу та колдоговірної роботи,  навчальні модулі з правової та фінансової роботи, охорони праці.

А ще на учасників базового курсу навчання профактиву на базі Південного регіонального представництва Центру профспілкових знань чекав творчий сюрприз. Після насиченого навчального дня кожен зміг проявити свої творчі здібності і зробити власноруч сувенір з Херсонщини) Викладачі Центру позашкільної роботи провели гостям південного міста майстер-класи з бісеру, валяння вовни та живопису! 

Добровольський Анатолій Миколайович, голова Херсонської облміжпрофради висловив щиру подяку організаторам, тренерам та учасникам семінару за позитив, активність та готовність втілювати отримані знання у життя.

Татаринова Людмила Григорівна, голова Херсонської обласної організації профспілки працівників державних установ України, як координатор Південного регіонального представництва Центру профспілкових знань Профспілки працівників державних установ України подякувала тренерському складу Oksana Huz (Алла Ракша (Alla Raksha)Елена Бриж , Светлана Шворак (Swetlana Vinogradova)Руслан Сушкевич (Ruslan Sushkevych) та Катерині Бузько за успішно проведений у м.Херсоні семінар для профактивістів Дніпропетровської, Житомирської,Одеської, Миколаївської та Херсонської областей “Базовий курс навчання”,Юрію Піжуку, голові Профспілки працівників держустанов за ідею і реалізацію українсько-шведского проекту “Розвиток державного сектору в Україні”. Особливі слова подяки висловила колегам з профспілки ST і наставникам зі Швеції Mikael Andersson і Magnus Runsten. а також побажала кожному, хто пройшов навчання на Базі Південного регіонального Центру профспілкових знань, нових здобутків на профспілковій ниві задля розвитку Державного сектору в Україні та Профспілки працівників держустанов.

Херсонська облміжпрофрада