DSC 1336

Закінчився 18 –й турнір, заснований профспілкою працівників культури.

На спортивних майданчиках СК «Юність» в місті Ужгороді відбувся 18-й турнір з міні-футболу серед команд засобів масової інформації, який його засновник – Закарпатська обласна профспілкова організація працівників культури проводила спільно з обласною організацією Національної спілки журналістів України, Федерацією футболу Закарпаття та обласним відділенням НОК України.

На урочистій церемонії відкриття турніру журналістів привітали голова оргкомітету, голова обласної профспілкової організації працівників культури Наталія Товтин, заступник голови обласної організації Національної спілки журналістів України Володимир Тарасюк, заступник голови облпрофради Василь Захарець, член виконкому Федерації футболу Закарпаття Степан Селменський.

Після проведення поєдинків у двох підгрупах право виборювати почесний трофей завоювали минулорічні фіналісти турніру – команди газети «Спорт тайм» та спортивного сайту «Лобда». До речі, ці команди зустрічалися у фіналі турніру вже третій рік поспіль. Видовищний поєдинок завершився з рахунком   2:1 на користь минулорічних переможців – команди футбольного сайту «Лобда». На два голи граючого тренера переможців Яромира Лободи голом відповів Максим Селменський.

Поєдинок за третє місце між командами   журналістів Берегівського району та 21- го телеканалу приніс перемогу берегівчанам з рахунком 3:0.

На урочистій церемонії закриття турніру голова обласної профспілкової організації працівників культури Наталія Товтин вручила перехідний красень-кубок команді спортивного сайту «Лобда». Усі команди-учасниці нагороджені грамотами, матеріальною винагородою та пам’ятними призами організаторів, а гравці команд-призерів – медалями і дипломами організаторів.

Заступник голови Федерації футболу Закарпаття Віктор Качур нагородив грамотами наймолодшого   учасника турніру – 14- річного Євгена Запрягаєва з Берегова та найстаршого – 69-річного Саболча Нігріні з команди «Хунгарія» (збірної команди угорськомовних журналістів Закарпаття).

На фото:

- голова обласної профспілкової організації працівників культури Наталія Товтин (праворуч) з перехідним кубком.

- момент змагань

DSC 1087

- колективне фото на згадку

DSC 1351