IMG 6704

 

З нагоди 1 червня - Міжнародного дня захисту дітей Харківською обласною радою Профспілки працівників соціальної сфери (голова Пластун Л.В.), первинними профспілковими організаціями організовано проведення низки культурно-масових заходів.

 

Особливо хвилюючим було відзначення дитячого свята у Комунальному закладі «Харківський міський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «ПРОМІНЬ» (директор Чаплигіна Наталія Іванівна, голова профкому – Ягнюк Валентина Іванівна), де перебувають діти з особливими потребами.

Водночас це – свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає нездібним до навчання дітям інтегруватися в громадянське суспільство.

Традиційно присутні ознайомилися з дитячими виробами прикладного мистецтва, які вражали своєю змістовністю, при тому що їх автори не підлягають   навчанню.

Спортивні вправи, танцювальні номери, виконання фрагментів пісень, які їм близькі по розумінню і легше опановуються, декламація поетичних рядків ще раз продемонстрували досягнення педагогічного колективу у вихованні дітей, що радісно сприйняли батьки.

 

IMG 6599

 

     Свято відвідали та подарували своє вітання заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, заслужений працівник соціальної сфери України Горбунова-Рубан Світлана Олександрівна, представники органів місцевого самоврядування, голова обласної організації профспілки працівників соціальної сфери Пластун Людмила Володимирівна, які тепло привітали педагогічний колектив Центру, відзначивши їх високу кваліфікацію, небайдужість, віру в доцільність і корисність справи, якою вони займаються, любов і гордість за свій заклад.

Трудовий колектив, вихованці Центру, їх батьки були раді незмінним учасникам урочистостей, що опікуються подальшим розвитком закладу, членам Ротарі клубу «Харьков», які завжди поряд протягом багатьох років.

Гості побажали фахівцям Центру, їх батькам сил, терпіння, ентузіазму та успіхів на шляху до нових кроків у поліпшенні життя вихованців,  вручили дітям солодощі, фрукти та надали іншу допомогу.

 

IMG 6606

 

 20190530 114755


                                                        Центральна Рада

Профспілки працівників соціальної сфери України