А43

 

Свято з нагоди відкриття літнього сезону пройшов в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Ромашка» комунального підприємства «Харківводоканал».

 

У ньому взяли участь перший заступник генерального директора КП «Харківводоканал» Олександр Коваленко, заступник генерального директора із загальних питань КП «Харківводоканал» Євген Дегтяр, головний бухгалтер первинної профспілкової організації Олександра Лисих, а також співробітники табору, діти та їхні батьки.

У своєму привітанні Олександр Коваленко підкреслив, що колектив підприємства зробив все можливе, для забезпечення дітям комфортних умови для літнього відпочинку і оздоровлення.

«Щиро вітаю вас зі святом - відкриттям табірної зміни. Упевнений, що ви прекрасно проведете час, навчитеся чогось нового, а вихователі обов'язково допоможуть вам розкрити ваші таланти. Бажаю вам як слід оздоровитися, відпочити і знайти нових друзів», - сказав Олександр Коваленко. У свою чергу Євген Дегтяр зазначив, що керівництво підприємства приділяє пріоритетне значення питанню оздоровлення та відпочинку дітей.

«Важливо і те, що діти, які тут відпочивають, згодом повертаються в «Ромашку» вихователями. Це свідчить про те, що заклад оздоровлення та відпочинку живе повноцінним життям, і дитячий сміх буде завжди супроводжувати відпочинок юних харків'ян», - підкреслив Дегтяр. Свято завершилося прекрасним концертом, який підготували вихованці табору.

 

Олесь Леміщенко, редактор газети «Солідарність»

 

А44

 

А45