Фото-Сем.-20.09.19-2

 

Запорізькі профспілкові курси разом з фахівцями обласної ради профспілок 20 вересня 2019 року провели семінар для профспілкового активу міста Бердянськ та Бердянського району, в якому взяли участь 204 профактивіста.

На початку семінару перед присутніми виступив голова координаційної ради профспілок Бердянську Володимир Крафт. Він оголосив програму семінару та представив лекторів.

Тамара Белескова – завідувач відділу з питань соціально-економічного захисту інтересів трудящих Запорізької облпрофради розповіла про роль профспілок у питаннях захисту соціально-економічних інтересів трудящих, зміни у порядку повідомної реєстрації колективних договорів та. оплату праці через механізм колективних договорів.

Про проблемні питання охорони праці та шляхи їх вирішення з позиції профспілок та новий порядок розслідування нещасних випадків, практику його застосування розповів головний технічний інспектор облпрофради Микола Чос.

На семінарі були присутні соціальні партнери профспілок, а саме, заступник начальника відділу обслуговування громадян Бердянського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Ельміра Логінова, вона розповіла про переваги користування веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду України, отримання консультацій з питань пенсійного забезпечення за допомогою сучасних засобів зв`язку.

Спеціалісти Запорізької облпрофради та Пенсійного фонду дали відповіді на питання профактивістів під час семінару та при обговоренні низки питань після нього.

 Фото-Сем.20.09.14-1


                   Запорізька облпрофрада