D4M 3335

 

19 вересня 2019 року у Житомирі було відкрито новий міський Центр зайнятості. Місту давно був потрібний сучасний центр, доступний для усіх категорій громадян, в тому числі для людей з особливими потребами, тепер він готовий ефективно працювати для житомирян.

 

Співпраця Служби зайнятості з профспілками у питаннях зайнятості є на Житомирщині пріоритетом, саме тому на урочистому відкритті Центру виступив і заступник Голови Федерації профспілок України Олександр Шубін.

Під час урочистостей до відкриття МЦЗ між Житомирським обласним центром зайнятості, Спільним представницьким органом роботодавців Житомирської області та Федерацією профспілок області було підписано Меморандум про співпрацю. Метою Меморандуму є консолідація зусиль Сторін для формування сприятливого середовища на ринку праці, забезпечення реалізації ефективної державної політики у сфері зайнятості населення, додержання законодавства про працю юридичними та фізичними особами, які використовують найману працю, а також забезпечення захисту трудових прав громадян.
Таким чином, соціальний діалог в Житомирській області з питань зайнятості виходить на якісно новий рівень.

 

Текст Меморандуму додається


D4M 3784

 

Федерація профспілок Житомирської області

http://fpo.zt.ua/pidpysannja-memorandumu-pro-spivpratsiu/