А4

В Ужгородському спорткомплексі «Юність» відбулися фінальні змагання VІІ-ої Всеукраїнської  спартакіади «Сила духу»,  в яких взяли участь близько 300 учасників з 25 команд областей та міста Києва. Усі спортсмени  – потерпілі від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань. Вони змагалися у 6 видах спорту. У проведенні спартакіади організаторам - Фонду соціального страхування України допомогала Центральна рада ФСТ «Спартак» (голова Євген Баженков).

На яскравій церемонії відкриття спартакіади, яка була справжнім спортивно – мистецьким святом,   учасників та численних уболівальників привітали в.о. директора Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України  Сергій Нестеров та заступник голови Закарпатської облдержадміністрації  Ольга  Травіна.

За результатами змагань в особистій першості в 17 номінаціях призерами стали понад 50 учасників з різних команд.

В командному заліку в шахах перші три місця завоювали спортсмени Одеської, Дніпропетровської та Тернопільської областей, в армспорті – Дніпропетровської, Одеської та Львівської областей. В настільному тенісі до числа призерів увійшли спортсмени Одеської, Львівської та Луганської областей, в бомбаскеті – Дніпропетровської, Чернігівської та Донецької областей. Призери змагань в гирьовому спорті – команди Дніпропетровської, Донецької та Тернопільської областей, в дартсі – Одеської, Дніпропетровської та Волинської областей.

У загальнокомандному заліку перше місце завоювала команда Дніпропетровської області (374 очка). На другому місці - спортсмени    Одеської області (363 очка) на третьому  - Донецької області (279 очок). До шістки кращих команд увійшли також  команди Львівської, Тернопільської  та Волинської областей.

У церемонії нагородження переможців та призерів спартакіади  взяли участь в.о. директора Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України  Сергій Нестеров, заступник голови Закарпатської обласної ради Петро Грицик, начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан, начальник управління Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Закарпатській області Ігор Сегляник. Призери спартакіади були нагороджені медалями, кубками та цінними подарунками, а головні кубки спартакіади отримали призери в загальнокомандному заліку.

УІІ-а Всеукраїнська спартакіада «Сила духу», яка щороку організовується Фондом соціального страхування України, відзначалася  високим рівним  проведення і запам’ятається  усім її учасникам.

Варто відзначити роботу організаторів  спортивної частини, яких  очолювали заступник голови ЦР ФСТ «Спартак» Григорій Верзун, головний  суддя спартакіади, суддя Національної категорії  Анатолій Плєханов,   голова Закарпатської облорганізації ФСТ «Спартак» Микола Щадей, які отримували постійну  підтримку від  начальника управління Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Закарпатській області  Ігоря Сегляника.

На фото:

-  моменти УІІ-ої Всеукраїнської  спартакіади «Сила духу;