IMG 4668

 

- така тема семінару, якій відбувся 10 жовтня в приміщенні Навчально-методичного центру Федерації профспілкових організацій Чернігівської області для керівників та працівників служб охорони праці підприємств малого та середнього бізнесу м. Чернігова за ініціативи Федерації профспілкових організацій Чернігівської області.

Семінар відбувся з нагоди Всесвітнього дня дій за гідну працю та Дня профспілок України.

 

На початку заходу зі вступним словом виступили заступник голови ФПО Микола Богдан та головний технічний інспектор праці ФПО Людмила Ніценко, які привітали учасників та наголосили на важливості проведення таких зустрічей, а також зазначили, що профспілки докладають усіх зусиль задля створення належних, безпечних та гідних умов праці.

 

 IMG 4682

 

Запрошений на захід державний інспектор сектору розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму Управління Держпраці у Чернігівській області Остроух Микола Іванович у своїй доповіді проаналізував стан виробничого травматизму в області, навів практичні приклади виробничого травматизму та його основні причини.

 

Заслухавши доповідь Начальника відділу профілактики страхових випадків Управління Виконавчої Дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області (ФСС) Манжули Миколи Володимировича учасники семінару дізналися про діяльність ФСС щодо профілактики настання нещасних випадків та отримали практичні поради як убезпечити свої організації від виробничого травматизму.

 

Наприкінці семінару між учасниками семінару та його спікерами відбувся живий діалог у форматі питання-відповідь під час якого присутні мали змогу отримати відповіді на питання, які їх цікавили.

 

 IMG 4689

 

Федерація профспілкових організацій

Чернігівської області