спарт 2019

 

В черговий раз в Ужгородському спорткомплексі «Юність» відбулася Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд державних службовців областей та міста Києва.

В ній взяли участь понад 350 спортсменів з 20 команд. Організаторами спартакіади були Міністерство культури, молоді та спорту України, Профспілка працівників державних установ України та ГО «Фізкультурно – спортивне товариство «Спартак».

На яскравій церемонії відкриття спартакіади її учасників привітали заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Ольга Травіна, представник Міністерства культури, молоді та спорту України Олена Буренко, голова  Профспілки працівників державних установ України Юрій Піжук, заступник голови ЦР ФСТ «Спартак» Володимир Тібабішев та інші почесні гості.

 

спарт 4 2019

 

В усіх 5-ти видах спартакіади держслужбовців змагання проходили дуже напружено. Призерами змагань з футзалу стали спортсмени Хмельницької, Миколаївської і Тернопільської областей, в настільному тенісі – міста Києва, Львівської і Миколаївської областей. Турнір з волейболу виграла команда Хмельницької області, а на наступних місцях - спортсмени Луганської та Львівської областей.

Призерами змагань у шахах стали команди Миколаївської, Полтавської та Хмельницької областей, в шашках – Запорізької, Житомирської і Львівської областей. За підсумками усіх видів спартакіади впевнену перемогу у загальнокомандному заліку завоювали державні службовці Хмельницької області (361 очко). Срібними призерами стали спортсмени Львівської області (305 очок), бронзовими – Миколаївської області (294 очка). До числа шести кращих команд и увійшли також держслужбовці Луганської, Харківської і Полтавської областей.

Переможці спартакіади в окремих видах спорту нагороджені медалями та дипломами, а призери в загальнокомандному заліку - кубками організаторів спартакіади.

 

спарт 3 2019

 

На урочистій церемонії закриття Всеукраїнської спартакіади державних службовців призерів та переможців спартакіади нагородили голова Профспілки працівників державних установ України Юрій Піжук, заступник голови ЦР ФСТ «Спартак» Володимир Тібабішев, начальник управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації Віталій Ерфан, інші члени оргкомітету.

Крім того, голова Профспілки працівників державних установ України Юрій Піжук вручив Подяки галузевої профспілки кращим спортсменам та командам в окремих номінаціях  за успіхи у спартакіаді. Команди - призери спартакіади в загальнокомандному заліку отримали матеріальну винагороду від президії ЦК галузевої профспілки.

 

На фото:
- моменти Всеукраїнської спартакіади державних службовців України.


Сергій Баранчиков,
завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи
Закарпатської облпрофради