А23

        Поглиблення співпраці з об’єднаними територіальними громадами - нині один з пріоритетних напрямків роботи профспілок Закарпаття. Саме про це йшлося на зустрічі керівників Закарпатської облпрофради та обласних організацій галузевих профспілок з директором Закарпатського Центру розвитку місцевого самоврядування Іваном Дем’янчуком.

       Відкриваючи зустріч, голова облпрофради Володимир Фленько підкреслив важливість співпраці профспілок з ОТГ,оскільки  процес утворення яких останнім часом  в нашій області значно активізувався.

       Іван Дем’янчук у своєму виступі акцентував увагу на сьогоднішньому стані та перспективах розвитку ОТГ у нашому краї, формуванні їх бюджетів, розвитку інфраструктури, покращенні надання місцевих адміністративних послуг громадянам, консультаційній підтримці ОТГ з боку Центру розвитку місцевого самоврядування.

     У форматі "запитання-відповідь" відбувся конструктивний діалог Івана Дем’янчука з керівниками галузевих профспілок, в ході якого було порушено чимало проблем, які виникають при утворенні нових ОТГ, й зокрема, забезпечення належного функціонування первинних профспілкових організацій різних галузей в об’єднаних територіальних громадах, недопущення скорочення профспілкового членства, вдосконалення співпраці профспілок з органами місцевого самоврядування тощо.

На фото:

у президії зібрання;

у залі засідань - керівники обласних організацій галузевих профспілок;

– директор Закарпатського Центру розвитку місцевого самоврядування Іван Дем’янчук відповідає на запитання профспілкових працівників.

                                                                                                                             

      Фото автора

 

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно -

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради

 

А24

А25