Кривой Рог 1

30 січня ц.р. Криворізький міський комітет ПМГУ (голова А.Макаренко) проводить акцію протесту проти ухвалення антинародних законопроектів про працю та профспілки.

Місце зустрічі для мирного мітингу в Кривбасі на захист трудових прав найманих працівників вибрано символічне - площа біля кільця 95-го кварталу.

Слід зазначити, що від Криворізької міської організації ПМГУ президенту В.Зеленського, прем'єр-міністру А.Гончарук та голові Верховної Ради України Д.Разумкову були спрямовані двічі Звернення до вимог негайно відкликати законопроект про працю №2708. Результат - повне ігнорування профспілкової організації металургів і гірників в кількості 75 тисяч криворіжців.

У міській організації ПМГУ і її первинки до акції протесту ретельно готуються.

Місцева ТРК «Рудана» 28 сiчня записала анонс про мітинг за участю А.Макаренко. Запрошені ЗМІ: телебачення, газети, інтернет-видання. Підготовлено листівки, гасла, профспілкова атрибутика, Резолюція акції протесту тощо.

Взяти участь у профспілковій акції на 95-му кварталі запросили народних депутатів від Кривого Рогу Ю.Корявченкова, Е.Кріворучкіну, В.Захарченко (листами через їх громадську приймальню, яка, доречи, також розташована на 95-му кварталі).
Початок мітингу 30 січня в 9.30.

Своє бажання приєднатися до металургів і гірників вже висловили працівники інших сфер: комунальної, медичної, освіти і т.д.

Криворізький міськком ПМГУ