IMG 6634

 

17 січня Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий провів робочу зустріч з представниками данської консалтингової компанії «Тана Копенгаген» на їх прохання.

 

З данської сторони у зустрічі також взяли участь представники департаменту європейського партнерства Міністерства закордонних справ Данії. Від ФПУ – заступники Голови Олександр Шубін і Євген Драп’ятий, голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко, фахівці департаменту міжнародної роботи, департаменту захисту соціально-економічних прав, прес-центру апарату ФПУ.

 

IMG 6655

 

Метою данської місії, яка наразі перебуває в Україні, є формування напрямів з реалізації Програми співробітництва Данії з Україною і Грузією. Основними компонентами Програми є: ефективне врядування і стале економічне зростання, в рамках чого місію цікавлять перспективи створення в нашій країні робочий місць, запровадження заходів з енергоефективності, а також можливості залучення інвестицій для розвитку підприємств приватного бізнесу.

Одним з аспектів, що вивчається фахівцями з Данії, – це стан і розвиток соціального діалогу в Україні.

У ході зустрічі відбулась змістовна розмова, під час якої висловлено низку пропозицій щодо участі профспілок у реалізації проектів українсько-данського співробітництва.

 

IMG 6659

 

IMG 6662

 

IMG 6669

 

Прес-центр ФПУ