ПРОФСПІЛКОВА СПАРТАКІАДА ЖКГ У ЗАКАРПАТТІ проводилася тринадцятий рік поспіль.

Галузева спартакіада Закарпатського обкому профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (голова Павла Орос) має давні традиції. Незважаючи на фінансові проблеми підприємств галузі, вона проводилася тринадцятий рік поспіль. У її організації і проведенні профспілці допомагала обласна рада ФСТ «Спартак» (голова Антон Яцина). До речі, Павло Орос є членом президії цього спортивного товариства.

У змаганнях цьогорічної спартакіади, яка відбулася у Перечині, перше місце з настільного тенісу, кульової стрільби та міні-футболу здобули спортсмени КП «Водоканал м. Ужгорода». В гирьовому спорті і шашках не було рівних команді ВУЖКГ
м. Виноградів. Кращою у шахах стала команда КП «Водоканал м. Іршава», а в перетягуванні канату   – КП «Комунальник» міста Перечина.

Визначені переможці і в індивідуальному заліку. В гирьовому спорті у вагових категоріях до 70 кг та до 90 кг переможцями стали виноградівці Юрій Шустор та Юрій Думнич, а понад 90 кг – Віктор Кость з Перечина. В настільному тенісі найсильнішими були ужгородці Валентина Коваленко та Євген Городіштян, в шахах – іршавці Вікторія Бровді та Василь Пайтина, в шашках – Ганна Погодич (Перечин) та Василь Тіводар (Виноградів). Цікаво пройшли змагання з кульової стрільби, де однаковий результат – по 68 очок – показали відразу три учасники – Михайло Ільяш (Ужгород), Василь Глянцов (Перечин), Василь Дзобко (Виноградів). За додатковими показниками переможцем було визнано ужгородця.

Після ретельного підрахунку результатів суддівська колегія, яку очолював Юрій Мошак, в результаті надзвичайно напруженої боротьби визнала переможцем у загальнокомандному заліку спартакіади команду КП «Комунальник» міста Перечина. Лише одним очком поступилися їй другий і третій призери – команди КП «Водоканал
м. Ужгорода» та ВУЖКГ м. Виноградів. Призери в командному та індивідуальному заліку, окремих видах отримали нагороди організаторів – кубки, медалі, грамоти.

Вітали учасників спартакіади на відкритті та нагороджували переможців голова обкому профспілки працівників ЖКГ Павло Орос, заступник голови Перечинської райдержадміністрації Іван Погоріляк та голова облради ФСТ «Спартак» Антон Яцина.

На фото:

Під час відкриття спартакіади.

За шаховою дошкою.

Футбольний поєдинок.

Голова обкому профспілки Павло Орос (праворуч) вручає нагороду.

Фото автора

Сергій Баранчиков