IMG 4359

 

ПРОФСПІЛКОВА СПАРТАКІАДА ЖКГ У ЗАКАРПАТТІ проводилася тринадцятий рік поспіль.

Галузева спартакіада Закарпатського обкому профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (голова Павла Орос) має давні традиції. Незважаючи на фінансові проблеми підприємств галузі, вона проводилася тринадцятий рік поспіль. У її організації і проведенні профспілці допомагала обласна рада ФСТ «Спартак» (голова Антон Яцина). До речі, Павло Орос є членом президії цього спортивного товариства.

У змаганнях цьогорічної спартакіади, яка відбулася у Перечині, перше місце з настільного тенісу, кульової стрільби та міні-футболу здобули спортсмени КП «Водоканал м. Ужгорода». В гирьовому спорті і шашках не було рівних команді ВУЖКГ
м. Виноградів. Кращою у шахах стала команда КП «Водоканал м. Іршава», а в перетягуванні канату   – КП «Комунальник» міста Перечина.

Визначені переможці і в індивідуальному заліку. В гирьовому спорті у вагових категоріях до 70 кг та до 90 кг переможцями стали виноградівці Юрій Шустор та Юрій Думнич, а понад 90 кг – Віктор Кость з Перечина. В настільному тенісі найсильнішими були ужгородці Валентина Коваленко та Євген Городіштян, в шахах – іршавці Вікторія Бровді та Василь Пайтина, в шашках – Ганна Погодич (Перечин) та Василь Тіводар (Виноградів). Цікаво пройшли змагання з кульової стрільби, де однаковий результат – по 68 очок – показали відразу три учасники – Михайло Ільяш (Ужгород), Василь Глянцов (Перечин), Василь Дзобко (Виноградів). За додатковими показниками переможцем було визнано ужгородця.

Після ретельного підрахунку результатів суддівська колегія, яку очолював Юрій Мошак, в результаті надзвичайно напруженої боротьби визнала переможцем у загальнокомандному заліку спартакіади команду КП «Комунальник» міста Перечина. Лише одним очком поступилися їй другий і третій призери – команди КП «Водоканал
м. Ужгорода» та ВУЖКГ м. Виноградів. Призери в командному та індивідуальному заліку, окремих видах отримали нагороди організаторів – кубки, медалі, грамоти.

Вітали учасників спартакіади на відкритті та нагороджували переможців голова обкому профспілки працівників ЖКГ Павло Орос, заступник голови Перечинської райдержадміністрації Іван Погоріляк та голова облради ФСТ «Спартак» Антон Яцина.

 

На фото:

Під час відкриття спартакіади.

IMG 4343

              

За шаховою дошкою.

IMG 4348

           

   Футбольний поєдинок.

IMG 4357

              

               Голова обкому профспілки Павло Орос (праворуч) вручає нагороду.

IMG 4380

           

Фото автора

Сергій Баранчиков

завідувач відділу організаційно-гуманітарної

роботи Закарпатської облпрофради