foto 12

Президія Запорізької обласної ради професійних спілок звернулась до Прем'єр-міністра України Д.Шмигаля, Голови Верховної Ради України Д. Разумкова та народних депутатів від Запоріжжя з вимогою припинити наступ на права людей праці і відкликати законопроект № 2681, а також просування з боку Мінекономрозвитку України законопроекту № 2708 «Про працю».

У листі наголошується на тому, що замість спільного з професійними спілками вжиття термінових заходів з виведення економіки країни з кризи і реальної підтримки працюючих та усіх громадян, наведення ладу в життєво важливих сферах, влада йде на скорочення соціальних гарантій та обмеження прав трудящих і профспілок, які представляють їхні інтереси.

Профспілки Запоріжжя від 300 тисяч членів профспілок людей праці Запорізької області звернулись до народних депутатів України з вимогою не голосувати за антинародні, антисоціальні законопроекти.

На переконання спілчан, вони потребують всенародного обговорення та доопрацювання спільно з соціальними партнерами, що допоможе зняти соціальну напругу в нашому суспільстві.

Лист Запорізької обласної ради профспілок у додатку

Запорізька обласна рада професійних спілок