IMG 20200620 192551

18 червня 2020р. голова Харківської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України Людмила Пластун з дотриманням вимог карантинних заходів зустрілася з найкращими представниками профспілкового активуКомунальної установи Барвінківський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), присвяченої 30-річчю створення відділення соціальної допомоги вдома установи.

У зустрічі взяли участь члени обласної Ради Профспілки, які провели круглий стіл з найбільш затребуваної теми: «Про шляхи  визначення першочергових напрямків діяльності первинної профорганізації з урахуванням створення Барвінківської територіальної громади», зосередившись на веденні соціального діалогу між адміністрацією та профспілковим комітетом, установою та територіальною громадою з урахуванням очікуваних змін в частині питань, що поки що не знайшли свого вирішення на законодавчому рівні.

Відбулася конструктивна розмова  з розвитку установи та підтримки первинною організацією Профспілки заходів з реалізації та розробки проектів, у яких не перший рік бере участь установа «Разом у майбутнє».

Профком, обговорюючи  на зустрічі вищезазначені питання, відзначив позитивну роль Харківської  обласної ради в удосконаленні соціальних послуг, що надаються у громаді. 

У ході майже 2-х годинного спілкування йшла мова про чітку позицію обласної Ради Профспілки з подовження боротьби за державні соціальні гарантії через систему колективно- договірного регулювання, хоча модель колективного договору в територіальній громаді поки що має пропозиції з формування, але завершеної форми не має, над чим і доручено продовжити  працювати обласній Раді Профспілки, піднімаючи це питання перед Центральною Радою Профспілки та Федерацією профспілок України.

На завершення зустрічі трудовому колективу територіального центру з нагоди важливої дати для установи - 30-річчя створення відділення соціальної допомоги вдома -  вручено цінний подарунок - водонагрівач.

                          За інформацією Центральної Ради Профспілки

працівників соціальної сфери України