10 big

Відбулася робоча зустріч голови Закарпатської обласної ради профспілок Володимира Фленька з головою обласної державної адміністрації Олексієм Петровим.

       В ході взаємозацікавленої розмови Володимир Фленько інформував нещодавно призначеного керівника ОДА про основні напрямки діяльності профспілок краю щодо соціально-економічного захисту працюючих, сьогоднішні проблеми профспілок, в тому числі майнові, участь профспілок у протестних акціях, й зокрема, Всеукраїнській попереджувальній акції протесту 30 червня тощо. Він наголосив, що поглибленню соціального діалогу в області сприяло підписання Меморандуму про співпрацю між обласною державною адміністрацією і облпрофрадою на 2018-2020 роки. Ефективною формою роботи зарекомендувало себе проведення Днів облпрофради в містах і районах, трудових колективах, до участі в яких запрошувалися органи місцевої влади і самоврядування.

         Голова обласної державної адміністрації Олексій Петров підкреслив, що влада розглядає профспілки як сторону соціального діалогу в області, і така співпраця сприятиме вирішенню існуючих соціально - економічних проблем розвитку Закарпаття. Профспілки запрошуватимуться до участі в заходах, які проводитиме влада, а зустрічі керівників облдержадміністрації і облпрофради, в ході яких обговорюватимуться актуальні питання, мають стати систематичними.

Сергій Баранчиков,

прес-центр Закарпатської облпрофради