ukrprozametalurga

 

Шановні працівники металургійної галузі!

Щиро вітаю з професійним святом металургів і гірників, – усіх, хто наполегливо працює і віддає частку свого життя, щоб країна отримувала  метал!

Гірничо-металургійний комплекс – це фундамент економіки і не одне покоління металургів і гірників своєю працею примножувало славу України як потужної індустріальної держави.

Головним багатством галузі завжди були і залишаються люди, а це сотні тисяч фахівців: доменщики, сталевари, прокатники, ливарники, ковалі, інженери, шахтарі, геологи та інші, праця яких нелегка і водночас почесна. Саме завдяки Вашим натрудженим рукам створюється економічний потенціал і зростає оборонна міць нашої країни. У металурги і гірники йдуть ті для кого  це особливе покликання: сплав мужності, нелегкої праці та мистецтво добувати і  виробляти метал.

Федерація профспілок України разом з Профспілкою трудящих  металургійної і гірничодобувної промисловості України  будуть і надалі послідовно захищати права працівників гірничо-металургійного комплексу на гідну оплату праці, безпечні робочі місця, боротися за створення для них належних соціальних умов.

Переконаний, що звання металурга і гірника завжди буде приводом для гордості в нашій країні.

Шановні спілчани! У цей святковий день ми дякуємо за Вашу героїчну працю, бажаємо міцного здоров’я, нових професійних досягнень, добробуту вашим сім’ям, оптимізму і миру!

З повагою

 

Голова ФПУ                                                         Григорій Осовий