photo big 3

Цьогорічна оздоровча кампанія проходить у період обмежувальних заходів щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.


Президія комітету Закарпатської
обласної організації профспілки працівників освіти і науки України (голова Тетяна Повханич) своєю постановою від 26 червня 2020 року затвердила «Програму Оздоровлення і відпочинку 2020 року» в період адаптивного карантину та призупинила дію п.1.5 та п.2.3 Програми в частині літнього оздоровлення дітей членів профспілки на базах заміських оздоровчих таборів області та за її межами, враховуючи епідеміологічну ситуацію в країні та зважаючи на те, що Кабінет міністрів України продовжив дію адаптивного карантину у країні до 31 липня 2020 року.

Отже, як і в попередні роки, були укладені Договори щодо придбання путівок на оздоровлення та відпочинок працюючих членів профспілки та членів їх
сімей з урахуванням перенесення термінів початку оздоровчої кампанії: з
базою відпочинку «Галчонок» смт. Затока Одеської області, санаторіями ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» -
ДП клінічний Санаторій «Сонячне Закарпаття» (с.Поляна Свалявського району Закарпатської області), ДП Санаторій «Шаян» (с.Шаян Хустського району Закарпатської області) та ДП клінічний Санаторій «Авангард» (м. Немирів Вінницької області), а також санаторієм «Золота Нива» (с.Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області).

Згідно виділених квот, усі бажаючи члени профспілки працівників
освіти і науки Закарпатської області розпочали свій оздоровчий та
відпочинковий сезон з 7 липня.
До санаторіїв буде організовано 3 заїзди - до
21 серпня, а база відпочинку «Галчонок» прийматиме спілчан нашого краю у
заїздах - до 25 серпня 2020 року.        

Відповідно до обласної «Програми Оздоровлення і відпочинку» кожен член профспілки при отриманні путівки на оздоровлення має можливість 50 - відсоткового відшкодування її вартості у вищезгаданих санаторіях. Щодо відпочинку на березі моря. то відшкодування проїзду до бази відпочинку проводиться у відповідності до вартості квитка у плацкартному вагоні.

На фото: ДП клінічний Санаторій "Сонячне Закарпаття" ЗАТ "Укрпрофоздоровниця"

Сергій Баранчиков,

прес-центр Закарпатської облпрофради