20200730 110322

30 липня 2020 року  в м. Київ відбувся VІ Пленум ЦК Професійної спілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України.

У роботі Пленуму взяли участь біля 60 осіб – членів ЦК та  КРК Профспілки.

На запрошення Профспілки у роботі пленуму  взяв участь голова ФПУ Григорій Осовий, а також  представники соціальних партнерів – Міністерства розвитку громад та територій України , представників галузевих Асоціацій та Корпорацій та інші.

Відповідно до порядку денного, учасники пленуму розглянули наступні питання:

-         Про зміни в складі ЦК Профспілки, Президії ЦК Профспілки.

-         Про  виклики та завдання Профспілки щодо захисту прав та інтересів спілчан на сучасному етапі.

-         Звіт про роботу Президії ЦК Профспілки за період після V-го  пленуму.

-         Про виконання бюджету ЦК Профспілки за 2019 рік та затвердження бюджету на 2020 рік.

-          Про делегування окремих  повноважень щодо скликання VII з’їзду Профспілки.

Окрім питань порядку денного  присутні жваво обговорили нагальні питання, які  викликають найбільше занепокоєння у спілчан.  Це, зокрема  намагання вдали  «протягти»  антипрофспілкові законопроекти; посилення наступу на права людей праці; солідарність профспілкового руху та нові виклики, які постали перед усім світом внаслідок поширення пандемії  COVID-19  тощо.

Засідання пленуму пройшло  конструктивно із суворим дотриманням  усіх карантинних норм, запроваджених урядом України та застосуванням засобів індивідуального захисту.

20200730 130952 1

Сайт