ДЕЛО
Другий день робочого тижня для голови Федерації профспілок Рівненської області Миколи Шершуна та сільського голови Великоомелянської сільської ради Рівненського району Алли Карпюк розпочався з приємної події-підписання Угоди про співпрацю між ФПО та Великоомелянською сільською радою (ОТГ). Підготовка до цієї знакової події тривала певний час,який був необхідний для узгодження всіх напрямів співпраці підписантів як соціальних партнерів. Це і налагодження дієвого соціального діалогу,реголюванння трудових і соціально економічних відносин,створення сприятливих умов для розвитку громади і посилення профспілкового руху для подальшого захисту прав та інтересів її членів.
- Наше співробітництво, зазначив Микола Шершун, - а саме його засади і закріплює Угода , будуватиметься на принципах паритететності представництва і рівноправності, взаємної відповідальності. Це дуже важливо бо нас чекають конкретні справи, які сприятимуть удосконаленню якості життя членів громади ,забезпеченню соціальної справедливості. Ми започаткували хорошу справу. Тепер за словами має бути діло!
Профінформ ФПО