428345

Шановні працівники авіаційної галузі України!

Щиро вітаю вас із професійним святом працівників авіаційної промисловості і транспорту – Днем авіації, яке відзначається 29 серпня!

 Установлення Президентом України цього професійного свята на державному рівні є невипадковим і цілком виправданим, оскільки Україна є однією із небагатьох держав світу, яка володіє повним циклом авіаційного виробництва.

Ми пишаємось нашими фахівцями, котрі завдяки своєму високому професіоналізму, наполегливості та патріотизму зміцнюють економічну, технічну та наукову могутність України.

Завдяки професіоналам своєї справи Україною вписано вагомі сторінки у світову історію підкорення неба – від перших аеропланів киянина Ігоря Сікорського до потужних і суперсучасних «Руслана» та «Мрії». Весь світ літає на українських літаках.

В умовах сьогодення, не зважаючи на численні виклики та складнощі, вітчизняна галузь цивільної авіації демонструє тенденцію свого постійного розвитку. Федерація профспілок України разом з всеукраїнськими Профспілками авіапрацівників і авіабудівників будуть й надалі послідовно захищати права та інтереси працівників галузі.  Упевнений, що разом ми зможемо забезпечити процвітання вітчизняної авіації, зміцнення її авторитету на світовому ринку.

Щиро бажаю авіаторам мирного неба, плавних злетів і м'ягких посадок, успішної самореалізації, міцного здоров'я та стрімких досягнень в подальшому розвитку авіації в Україні.

З повагою,

 

Голова ФПУ                                                                                      Григорій Осовий