Дубовик 1

27 серпня 2020 року, на території ДУОО «Факел» КП «Харківводоканал», відбулася ХХІ звітно-виборна конференція Харківської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України. На конференцію було обрано 56 делегатів, що представляють підприємства житлово-комунального господарства міста та області.

Всі присутні на конференції були забезпечені робочими матеріалами, а також приуроченим до цієї події виданням, в якому представлена докладна ілюстрована інформація про діяльність нашої організації і найбільших галузевих підприємств за звітний період.В роботі конференції взяли участь голова Центрального комітету профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України Романюк О.І. і заступник Голови Об'єднання профспілок Харківської області Волков С.Г.Виступаючі на конференції високо оцінили діяльність обласної організації профспілки за звітний період.На посаду голови Харківської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, МП, ПОН обрано Успенська Л.Г.Також конференцією було затверджено Програму дій обласної організації профспілки на період 2020-2025 р.р. і сформовані виборні профспілкові органи.Крім того, делегати конференції підтримали висунення на посаду голови Центрального комітету профспілки кандидатуру нині діючого голови Романюка О.І.В ході конференції строго дотримувалися карантинні заходи безпеки.

Харківська обласна організація Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України

Дубовик 2