71126 баннер 1000х650 205 грн min

Шановні освітяни!

Перше вересня цьогоріч – це особливе свято, яке відкриває незвичний навчальний рік зі своїми корективами і вимогами сьогодення. Але традиційно – День знань – це свято усіх, хто здобуває знання і навчає, хто виряджає до школи і зустрічає з неї, хто щодня везе шкільним автобусом, хто спонукає до творчості та спорту, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини, завдяки яким із маленької людини формується справжня особистість.

Якщо забути про усі стереотипи, то це свято якісних змін, позитивного розвитку та інтелектуального зміцнення усього суспільства.

У цей день передаємо слова щирої вдячності усім, хто присвятив своє життя нелегкій педагогічній справі – освітянам! Саме завдяки вашій щоденній праці твориться майбутнє країни, яке сьогодні сидить за партою і чекає на нові відкриття.

Нехай цей рік буде яскравим, незабутнім, плідним і наповниться тільки новим досвідом та позитивними результатами.

Із Днем знань!

З повагою