IMG 20200916 113254

Всеукраїнська профспілка працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг 16 вересня ц.р. у столичному Будинку профспілок провела засідання Центральної Ради Профспілки у форматі zoom-Конференції.

Було внесено зміни до складу ЦР, уточнено перелік організаційних ланок Профспілки, ухвалено Постанову про документи та порядок проведення VII-го з’їзду Всеукраїнської профспілки торгівлі.

IMG 20200916 113300

Постановою Ради затверджено Регламент VII-го з’їзду, звіт про роботу Центральної Ради за період з липня 2015 по вересень 2020 рр., схвалено Резолюцію з’їзду про основні дії Профспілки на найближчу перспективу, делегатам серед іншого рекомендовано схвалити проект Статуту Профспілки у новій редакції, а також пропозиції щодо змін до Положень про Ревізійну і Статутну комісії.

VII-й з’їзд Всеукраїнської профспілки торгівлі заплановано провести 29 вересня 2020 р. у Києві у Будинку профспілок із дотриманням усіх встановлених норм санітарно-епідеміологічної безпеки.

IMG 20200916 111214

IMG 20200916 112003