IMG 8567

 

 

У місті Алушта в Автономній Республіці Крим пройшли фінальні змагання Всеукраїнської спартакіади працівників охорони здоров’я України з шести видів спорту. У змаганнях взяли участь представники з 22 областей.

 

Закарпатську обласну організацію профспілки (голова Володимир Турок) представляли 10 учасників. У підсумку наша команда зайняла друге загальнокомандне місце і нагороджена кубками, дипломами та медалями організаторів – Міністерства охорони здоров’я України, Профспілкою працівників охорони здоров’я України та Центральної ради ФСТ “Спартак». Нагороди вручила голова ЦК профспілки працівників охорони здоров’я України Вікторія Коваль. До речі, срібними призерами Всеукраїнської галузевої спартакіади закарпатці стали вже вдруге поспіль.

Кращими в нашій команді в індивідуальному заліку стали Людмила Коломоєць, яка здобула перемоги на двох дистанціях з легкої атлетики – бігу на 100 і 400 метрів, Олександр Студеняк (шашки), Володимир Рижонков (шахи). Треті призові місця на спартакіаді зайняли Микола Рипкович (настільний теніс), Тарас Гаврилів (легка атлетика), Юрій Йовбак (гирьовий спорт).

 

На фото:

Команда закарпатських медиків – друга в загальнокомандному заліку. З кубком – голова обласної організації профспілки Володимир Турок.

Людмила Коломоєць (ліворуч) на переможному фініші.

За шаховою дошкою – переможець спартакіади Володимир Рижонков (крайній ліворуч).

На п’єдесталі пошани – кращий з шашок Олександр Студеняк (другий ліворуч).

 

Фото

Людмили Трофимчук

 

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-гуманітарної

роботи Закарпатської облпрофради

 

IMG 5164

 

IMG 5111

 

IMG 8543