IMG 2451

 

Днями, напередодні початку нового навчального року в системі профспілкової освіти відбулося засідання викладацької ради при Навчально-методичному центрі профспілок. Члени ради обговорили нові програми навчання профактиву в 2013-2014 навчальному році, розглянули питання проведення науково-дослідної роботи в системі профспілкової освіти області, а також погодили напрямки розробки нових методичних рекомендацій.

В засіданні викладацької ради взяли участь тренери системи профспілкового навчання області: Світлана Задорожна, Світлана Каземирова, Ірина Глушко, Володимир Ковальчук, Лариса Юда, Віталій Копиш, а також Петро Чорнорот — заступник голови Федерації профспілкових організацій (ФПО) Чернігівської області, голова навчально-методичної ради ФПО, Ірина Дорожкіна – директор підприємства “НМЦ” профспілок, Ніна Дудка – заступник голови Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України та інші.

Члени ради дійшли згоди щодо необхідності проведення в найближчому майбутньому соціологічних та експертних досліджень з метою виявлення реальних потреб профспілкових організацій в конкретних темах профспілкового навчання, а також оцінки його ефективності. Серед інших питань, що піднімалися членами ради: організація зустрічей профактиву області з провідними вченими і політологами, випуск нових методичних розробок і дайджестів, визначення тематик проведення круглих столів, створення профспілкових кейсів для наближення профспілкового навчання до практики.

 

 

Віталій Копиш

заступник завідувача навчальним відділом підприємства

“Навчально-методичний центр”

Федерації профспілкових організацій Чернігівської області

 

IMG 2456